Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432
Üyeher zaman antibiyotik ağrıyı çeksin problem değil ama hastalığı iyileşsin:)
gerçek mi cesaret mibatuhan5432
Üyeotobüs
batuhan5432
Üyeyav bu maket yavvvvv. ama ağzını oynatıyor gibi geldi.Zaten net çekilmemiş bence yorum yapmaya bile gerek yok.
batuhan5432
ÜyeTüy dökülmesi konusunda lams marka mamaları çok iyi diyorlar sanırım içerisinde bir faktör varmış tüy dökülmesini önleyen tavsiye edilir.Kolay gelsin…
batuhan5432
Üyebu faydalı paylaşım için teşekkürler.Çalışmalarında başarılar kolay gelsin ….
batuhan5432
ÜyeKişilik
batuhan5432
Üyevay girmeyen bir dergi girmiyor bu yav neyse kolay gelsin belki sonra tekrar denerimde girer
batuhan5432
Üyeşeytan diyor ki 7.aya nişanı erteleyen kız tarafını katakulliye getir ve kızı kaçır 2 ay evden dışarı çıkma
)
batuhan5432
ÜyeSilvia aramıza hoşgeldin .Ehehheheh kendimde yeniyim ama çok sahiplenmiş siteyi sanki evim gibi
batuhan5432
ÜyeArkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim faydalı olduğuna inandığım bilgilerle İnşaallah yakın zamanda hayvan beslemeye başlayacağım.Sağlıcakla kalın kolay gelsin hepinize…
batuhan5432
ÜyeGüzel ama başka ülkeler bu sistemden daha iyisini kullanmadan biz kullanamayız.Var bu işlerde bir alengir ama anlamak mümkün değil…
batuhan5432
ÜyeHımmmm bu haberden acaba ne sonuç çıkartmamız gerek.Dünyadaki olup biten hakkında ne kadar sığız yav
batuhan5432
ÜyeEvet bir çevreci değilim ama enerji konusu özellikle yenilenebilir enerji kaynakları dikkatimi çekiyor.Benim fikrimi sorarsan daha uygulanabilir projeler gönderirsen daha iyi olur.Sağlıcakla, kolay gelsin
batuhan5432
Üye1.kaplan
2.Panter
3.çita
4.vaşak
5.Snt.Bernard
6.Golden Retraiver
7.Kıvırcık koyunu
8.Boxer
9.Pointer(salladım)
10.Chichaua(ço-ço da diyorlar ) tutturdum mu acaba ne zaman açıklanacak merak ettim yavbatuhan5432
ÜyeArkadaşlar Veterinarium İş Dünyası bölümümüz açılmıştır tün Ankara mezunu arkadaşlarımınız katılımını bekliyoruz.
- YazarYazılar