Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcıinceden hatırlarım o eski dostlukları şimdi herkes ayrı uçta kaderini inkar eder..yalnızlık paylaşılmaz..
dilaraKatılımcıson post benim:p
dilaraKatılımcıbende..
dilaraKatılımcı
dilaraKatılımcı:icon7:
dilaraKatılımcıdistazi
dilaraKatılımcıkarşımdaki kişiye bağlı

alttaki uykusuz..?
dilaraKatılımcıbenim kadar barışık yoktur:happy:
heyy alttaki sakın kimseyi üzme tamam mı..
dilaraKatılımcıkimseler görmesin, kimseler bilmesin benimle yaşasın ölsün bu sevda…
dilaraKatılımcıistanbul marmara üni. ve ankara gazi üni.de de veteriner fakülteleri açılacakmış..?
dilaraKatılımcışu son postu benden almayın küseceğim hee:(
3 Eylül 2008: 08:23 şuna cevap olarak: VETERİNER HEKİMLİK VE FAKÜLTELERLE İLGİLİ SORULARINIZ ? #51970
dilaraKatılımcıistanbul ve ankaranın eğitimleri arasında bir fark olduğunu sanmıyorum.
iş bulma imkanı yönünden ise hangi üni.yi bitirdiğin hiç önemli değil,önemli olan kendini hangi alanda geliştirdiğin,ne iş yapacağındır;)
dilaraKatılımcıAdem Cennet’te yalnız başına dolaşmaktan artık sıkılmıştı ve “Tanrım bana yalnızlığımı dindirecek bir şey gönder” dedi. Tanrı, Adem’e kulak verdi ve ona bir köpek gönderdi. Adem çok mutlu olmuştu. Köpekle Cennet’in bahçelerinde koşuyor, gülüyor ve oynuyordu. Köpek Adem’i bir an olsun yalnız bırakmıyor ve ondan başka kimsenin sözünü dinlemiyordu. Ama çok geçmeden melekler Tanrı’nın huzuruna çıktılar ve köpeğin Adem’i çok sevdiğini ve Adem’in köpeğin ona aşırı bağlılığından dolayı gün geçtikçe kendini önemli ve biricik görmeye başladığını bildirdiler. Tanrı “desenize Adem şımardı” dedi meleklere. Melekler evet anlamında kanat çırptılar. Tanrı bir süre düşündü ve devam etti. “Anlaşıldı. Adem’i biraz terbiye etmek ve hizmet etmeyi öğretmenin zamanı geldi. Görsün bakalım şımarık olmanın cezası neymiş. Hemen kediyi Adem’e gönderin”.
dilaraKatılımcıRuhsal rahatsızlık geçirdiğini düşünen bir kedi, piskolog bir kediye gitmeye karar vermiş. Kanepeye uzanmış ve “Bugünlerde garip rüyalar görüyorum.” demiş. Psikolog kedi “Ne gibi?” diye sormuş. “Hep aynı rüyayı görüp duruyorum. Rüyamda köpek olup havlıyorum.” demiş. Psikolog kedi “Çocukluğunuzda bir köpek saldırısına uğradınız mı hiç?” diye sormuş. Hasta kedi “Hayır!” diye yanıtlamış. Bu kez psikolog kedi “Pekiyi bir köpekle aynı evi mi paylaşıyor musunuz?” diye sormuş. Hasta kedi yine “Hayır!” demiş. Piskolog kedi bunun üzerine hasta kediye yaklaşmış ve hasta kediden yüzüne doğru üflemesini istemiş. Hasta kedi denileni yapmış. Psikolog kedi havayı uzun uzun koklamış ve başını sallamaya başlamış. Hasta kedi “Hastalığımın nedeni nedir? Çok mu kötü?” diye sormuş. Psikolog kedi “Hayır! Nedeni çok basit. Artık köpek maması yemeye son vermelisiniz.” demiş.
dilaraKatılımcıSesi çok kötü olan müzisyen bir kedi bir gün orkestra kurmaya karar vermiş. Mahalledeki tüm kedileri toplayıp onları sıkı bir eğitimden geçirmiş. Eğitimin bitiminde ise hemen bir konser düzenlemiş. Konser haberi kediler arasında mahalle mahale yayılmış. Konseri merak eden tüm kediler akın akın konserin verileceği mekana gelmişler. Konser saati geldiğinde orkestradaki kediler sırayla yerlerini almışlar. Müzisyen kedi şef kürsüsüne çıkmış “Öğrettiğim gibi yapacaksınız” demiş. Bir kediye işaret etmiş, işaret etiği kedi hemen tırnaklarını tellerin üzerinde gezdirmiş. Bir kediye işaret etmiş, işaret ettiği kedi hemen flüte tüm gücüyle tıslamış. Bir kediye işaret etmiş, işaret ettiği kedi hemen piyanonun tuşları üzerinde yürümeye başlamış. Sonunda konser bitmiş. İzlemeye gelen kedilerden biri dayanamayıp orkestradaki kedilere yanaşmış ve “Söylesenize bu berbat konseri niye verdiniz?” diye sormuş. Kediler ise hep bir ağızdan “Biz çalmasaydık o şarkı söyleyecekti.” demişler.
- YazarYazılar