Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıyok sinirlenmedim yauv…nerden çıkardın bu arada karma için sağol çok sevindim
26 Kasım 2008: 23:30 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #61732
ImraHorKatılımcıbireysel silahlanmaya hayır…
beyaz güvercine çevirirdim barış yaysın etrafa…

ImraHorKatılımcıa a a hiçte bile külliyen yalan…
hey sen her sınavdan 100 alınırmı be insaf nası ders çalışıyosun
ImraHorKatılımcıya ama ya bende istiom:D
ImraHorKatılımcıkullanmıyorum ama parlementi seçerdim healde kullansaydım
bira mı votka mı
ImraHorKatılımcıaaa hakkaten unutmuşm özür…
ben tabiki:Dkomedi mi korku mu?
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlardım sen söle istersen:D
ImraHorKatılımcıhee kp ye gir ordan avatar ayarları sona bir resim seç öle işte
ImraHorKatılımcı5 dakka önce başka bi konuya mesaj yasarken seni gördüğümde
hey sen en son ne zaman sınavdan düşük aldın?-aslındanda vet fak ta sorulmaması lasımda
–26 Kasım 2008: 20:40 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #61697
ImraHorKatılımcıbende tesr düz ederdim yeniden
ImraHorKatılımcıavatar bişe yaramaıo hacı öle koyuyon sevdiğin yada kendi resmini öle iiyil güsellik başka bi numarası yok:)
ImraHorKatılımcıpostum postsun postlar…
ImraHorKatılımcıya bu karma puan ne iş bi açıklayan yok mu
ImraHorKatılımcırashad wrote:aslan avlardım ))))
[/quotaslan avlayanı avlardım:whistling:26 Kasım 2008: 12:25 şuna cevap olarak: hadi bi kitap yazalım yazarı tüm site sakinleri olsun #61652
ImraHorKatılımcıabi süpersin…

işte bu…işte bu gerçekten mahvediciydi.keşke o yıığınlar altında ölüp kalsaydıda bu çığ gibi üzerine düşen sözleri duymasaydı.kulaklarını yerinden koparası geldi.hala inanamıyordu.iki gün önce onun için ölüme giderken…şimdi nasıl bu hale geldi.bu terör saldırısında zeynep i korumasaydı…kafası çok karışmıştı.beynini taşıyamaz oldu.duvarlar hızla üzerine gelip gidiyordu.bir an kendi sonsuz düşünceler içinde kaybetti.gözleri kapandı belki o öyle hissediyordu.kulakları ağırlaştı duymamaya duysada boğuk şeyler anlamaya başladı.daralıyordu ve bir ara kendinden geçti…
- YazarYazılar