Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- 21 Ağustos 2008: 12:34 şuna cevap olarak: 2008-ÖSYS YURTKUR Başvuru Sistemi 15.08.2008-24.08.2008 tarihleri arasında açık #50701
ImraHorKatılımcıbaşvuru sonuçlarını ne zaman ve nerden öğrenebilirim ?
21 Ağustos 2008: 12:32 şuna cevap olarak: VETERİNER HEKİMLİK VE FAKÜLTELERLE İLGİLİ SORULARINIZ ? #50700
ImraHorKatılımcıankara üniversitesinde öğretim süresi 5 yıl yazıyo bunun ilk senesi hazırlık mı yoksa hazırlık ayrı mı yani 6 yıl mı okuycam ayrıca 1 yıl latince mi gösteriliyor?
ImraHorKatılımcıhoşbuldum…

ImraHorKatılımcıslm yeliz hoşgeldinn
bende yeniyim ve buraya geldiğimden beri bu mesleği daha çok sevmeye başladım yeni okulun da hayırlı olsun…
ImraHorKatılımcıbu siteye üye olduktan sonra bu işi her geçen gün daha çok sevmeye başladım…
ImraHorKatılımcıHOŞGELDİNN…
ImraHorKatılımcıerkeler yalan söylemez söyleyemez…bakınız cem yılmazın son gösterisi cmylmz…mükemmel bi şekilde açıklanmıştır
ImraHorKatılımcıçok iyi yhha

ImraHorKatılımcıçok teşekkür ediyorum bilgilendirmen için
ImraHorKatılımcıankara üniversiteli olanlar özellikle yeni kazanalar tanışmak için
ImraHorKatılımcışimdilik yeni olduğum için moderatör şartlarını sağlayamıyorum ama ilerde moderatör olacağm…
ImraHorKatılımcı…:::herşeyin en iyisini erkek yapar:::…erkek olduğum için demiyorum bunu gözlemlerime dayalı konuşuyorum.bakınız en basitinden yemek pişirmek kız işi olarak görülsede en iyi aşçılar erkektir.yanlışmıyım

ImraHorKatılımcıteşekkürler herkese
ImraHorKatılımcıbilgilendirme için teşekkürler…okulu bitirdikten sonra üniversitede kalma imkanı var mı?peki kalınıyorsa ne iş yapıyor?ayrıca erasmusla yurt dışına gitmenin ne gibi faydaları olur?şimdiden teşekkürler…
ImraHorKatılımcıHOŞ GELDİNN…
- YazarYazılar