Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıMehmet AKIN wrote:
birileri yeni yaratıcı post fikirleri azaldımı diyordu, özür dileyerek geri alıyorum 
tşk ederim…[hr]
can postum güzel insan
ImraHorKatılımcı:)o olmasaydı 2 tanecik puanımdan biri olmayacaktı
ImraHorKatılımcıooo gelirim ne demek hatta çok isterim neresi acep?
üstteki mezun ben 1.sınıf:D
ImraHorKatılımcıvala sağlam vuruyor…

karma puanı benden fazla diye atardım

ImraHorKatılımcıbizim türk dili hocamıza göre türkçe yazıldığı gibi okunan nadir diller arasında olduğu için bu yazılımı türkçe yapmışlar.bende katıldım
27 Kasım 2008: 11:48 şuna cevap olarak: hadi bi kitap yazalım yazarı tüm site sakinleri olsun #61757
ImraHorKatılımcı‘tiero sadık dostum benim’yatarken tieronun başını okşamaya ve onu daha önce hiç bu kadar candan sevmediğini düşünmeye başladı.gözlerini kapadı bir damla yaş yüzünden yolunu bulumuştu.
on gün hastanede kaldıktan sonra eve gelmişti.ağrıları da azalmıştı bayağı zaten maddi ağrıları hiç aldırmıyordu.her zamankinden daha çok yalnız hissediyordu kendini.bacağını sımsıkı kavradı ve düşüncelere daldı.artık yeni bir hayatı vardı ama zor ama farklı.alışmalıydı…
ImraHorKatılımcıpostumu yedim bekliyorum:)
ImraHorKatılımcıimzanın altındaki elemanları kavga ettirdiğin için hapse atardım:)
ImraHorKatılımcıvala ne diyim çok haklısın ya:D:D
ImraHorKatılımcıgerçekten mükemmel bir kez daha doğaya hayran oldum…
ImraHorKatılımcıyazık günah ya hiç mi vicdan olmaz ki…

ImraHorKatılımcıüst sınıflardaki insanları alt sınıfları korkutma egosu nedendir acaba?bende de olacak mı acaba:Dben çok memnunum geldiğim bölümden zorlansamda daha ilk baştan bu beni daha çok bağlıyor.
veteriner hekim frkn…
ImraHorKatılımcıüstteki ne dediğini bilmiyo ben ne yazcağımı

ImraHorKatılımcıson bu mudur bence budur abi:)
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.bi daha düşün

- YazarYazılar