Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıyok tutmadı
Aksam cok fazla uyudum cunku :sleep:Sen alttaki birazdan derse gidecekmişsin dogrumu
Mehmet AKINKatılımcıne demek texascıgım

Gönül isterdiki daha buyuk bir pasta da yiyelim ama Bitmez die onu aldım :bravo:24 Eylül 2007: 19:29 yanıtla: Muş Varto’da şarbon hastalığından 21 büyükbaş hayvan telef oldu!., #40252
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkürler bilgilendirmeler için.
Tum Muş halkına gecmiş olsun.
insallah en kısa sürede atlatırlar bu hastalıgıda
Mehmet AKINKatılımcımulu yıllar.. dogum gunun kutlu olsun
Mehmet AKINKatılımcıveterinerix wrote:koptum ya harbiden :w00t:Gercekten de superler ya…
Mehmet AKINKatılımcıNeşeli
:bravo::bravo:
Mehmet AKINKatılımcıarsız

Mehmet AKINKatılımcıbenim askıma sevdam XXX Large :icon12::bravo:
Baklavamı Dondurmamı??
Mehmet AKINKatılımcıliseden arkadasım…
Zeynep
Mehmet AKINKatılımcıArkadaslar yeni temamız eklenmiştir.
Standart tema olarak artık bu temayı koydum. isteyenler kullanucı panelinden istedikleri temayı kullanabilirler yinede..
Mehmet AKINKatılımcıevet aynen dusundugun gibi aldıgın dersleri tekrar almana gerek kalmıyor.
hocalar aldıgın dersleri gozden geciriyorlar ve yine kaldıgın gibi 2.sınıfı bitirdigin için 3. sınıfın derslerinden baslarsın. ve tabi gittigin fakültede de almadıgın dersler olabilir sizin mufredatta daha sonraki sınıflardan olabilen, onlarıda alman gerekir
Mehmet AKINKatılımcıbende nokia 6280 var 1 yıldır ve cok memnunum..
Mehmet AKINKatılımcısüper ya
:bravo:
Mehmet AKINKatılımcıkonyali2007 wrote:[size=x-large]hayırdır themem_?_[/size]Evet konyaı2007 hayır olsun. Biliyorsun gecen gun senin gibi sitemiz ile ugrasan yonetici arkadaslara ozel siteler hazırlamayı dusunuyorum diyordum. Bunlardan biride sen oldun. admin sifreni ve kullanıcı adını mail adresine yolladım. her turlu duzenlemeyi yapabilirsin.
[size=large]www.veterinerhekimiz.com/konyali[/size]
Bugun supriz ustune supriz yapmaya devam ediyorum.
Yeni temamızı da yonetim odasın da konusmustuk ilan etmek için.
birazdan orjinal temamızıda degiştirecegim.
ama isteyen yine istedigi temayı secebilir Kullanıcı panelindenç
Mehmet AKINKatılımcıResimsiz
- YazarYazılar