Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım. acaba???

ImraHorKatılımcımerabalar hoşgeldin…
ImraHorKatılımcışaka
7 mi 13 mü
ImraHorKatılımcıyok alakası bile.iilada diyosan takım tutayım fenerli olacağına galatasaraylı ol.en büyük cimbom
alttaki yemek yerken ağzını şaplatma lütfen
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
ImraHorKatılımcıişte geldim burdaym ben bu işte ustayım:POSTman:D
ImraHorKatılımcıyuh…çok ilginç
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
ASLAA…!!!ölmek var dönmek yok:Dpuhaha
ImraHorKatılımcılisede…
en son ne zaman birinden çok fena dayak yedin?
ImraHorKatılımcıo olmasaydı azerbaycana gitme fırsatı bulamicaktım
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
espri babında söyledim:D
ImraHorKatılımcıtamam…kesin karar verdiğimde yine burdan haberleşiriz…
bi fark gelmedi aklıma:D
ImraHorKatılımcıevet güzeldir…
inş sizde gezip görürsünüz bir gün…
ImraHorKatılımcısen tabiki abi kim tutar seni:D
çantada keklik mi şamda kayısı mı?

ImraHorKatılımcıhmm çok iyi o zaman bunu düşünüp taşınıp ilk fırsatta değerlendircem…bir de yol arkadaşı bulursam benim için süper olur.en yakın zamanda gelmeye çalışcam:şimdiden heyecan yaptım ay:D
o ağırbaşlı ben heyecanlı…
- YazarYazılar