Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıdün kantinde iki kişi ile tanıştım…
en son ne zaman çok heyecanladın?böyle yüreğin ağzına geldi?
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.çok mantıklı…böyle giderse yöneticiler bizi kapatacak:D
ImraHorKatılımcıçok istiyorum başka ülkeleri gezmek.azerbaycan başlangıç olabilir.hatta süper olur.sen azerbaycanın neresindesin?
ImraHorKatılımcıaha neden?
o sakin ben şaşkın
27 Kasım 2008: 19:17 şuna cevap olarak: hadi bi kitap yazalım yazarı tüm site sakinleri olsun #61825
ImraHorKatılımcı‘Allah kahretsin,hepinizin canı cehenneme’.telefonu fırlattı.nefes nefeseydi.bu kadarı da olamazdı olmamalıydı.başını dizlerine doğru eğip ağlayarak oturdu.sakinleşti.gözyaşları yüzünü ısıtmıştı.birden ellerinin arasından tieronun başı göründe.kocaman gözlerini sahibine doğru açmış sanki ‘ben buradayım’ diyordu.tieoroyu görünce gözleri güldü.ama içi çok fena daralmıştı…
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.acaba oyunun başlığını mı değiştirsek
ImraHorKatılımcıanladım…

en son ne zaman ankaradaydın?
ImraHorKatılımcısıkkın:S
ImraHorKatılımcıbenim için napardın?

ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.tut bakalım sende
ImraHorKatılımcıbiliyorum canm azerbaycanı kim bilmez…gelirsem karşılar mısın beni peki bide ne kadar masraf yaparım?
o azerbaycan da ben türkiyede
ImraHorKatılımcıtike kebap…
derbiyi fener mi alır bjk mi
27 Kasım 2008: 19:04 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #61811
ImraHorKatılımcıbende severim gözleri harika…ama türkiye ye getirilmesine pek sıcak bakmıyorum doğal ortamında daha rahat olmalılar
ImraHorKatılımcıhiç te bile ben burda hayvanlara işkence yapanlara iğneleme yaptım…
huu alttaki bu ne ya fener in yenilgisiyle neden dalga geçiyosun bu kadar.tamam ama yeter artık abartma benim gibi dozunda bırak
27 Kasım 2008: 18:56 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #61803
ImraHorKatılımcısibirya kurdu ol…
- YazarYazılar