Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıçıldıracak gibiydi.hayır o olamazdı.düşünceler bir bir aktı zihninde.birden kendine geldi havlama sesleriyle.yanar gibi acı acı çıkıyordu ses,içi parçalandı.’tieroooo’ diye sanki kimse sesisini duymuyormuşçasına bağırıp sürüklenerek sese doğru giti.fazla gücü de kalmamıştı gözleri kapanır oldu etraf bulanıklaştı.birden bir sıcaklık hissetti ve oldu yerde kalakaldı.baygındı.
ImraHorKatılımcıkızların muhabbetlerini dinlerdim ne konuşuolar acaba o kadar çok
ImraHorKatılımcıaklıma nurullah abi geldi biras andırıo sanki
ImraHorKatılımcıhamamda çişin mi geldi
ImraHorKatılımcıha hastaysan tamam o zaman
yok be ya kalp kırmam ben hiç de sevmem becerememde:D
alttaki köpeğini aç bırakmaya utan mıyomusun bi vet olacaksın
ImraHorKatılımcıgs liyim ama centilmenlik olsun fenerbahça ye şampiyonlar ligin de porto karşısında başarılar bi gs liden zor duyulur
hoşgeldin mahmut[hr]
gs liyim ama centilmenlik olsun fb ye şampiyonlar ligin de porto karşısında başarılar dilerim. hoşgeldin mahmut
ImraHorKatılımcıçok sertsin anlatmaya çalıştığımız şeyler farklı anlamak için okumuyorsun sataşmak için okuyorsun…bilmem anlatabildim mii??? neyse burda kavga çıkarcak halim yok.
ImraHorKatılımcıtüm öğretmenlerimiz bizde olan emekleri için çok teşekkürler.öğretmeler günü kutlu olsun
ImraHorKatılımcıkuccucuk ya bunna yauvv:D
ImraHorKatılımcıpost post post işte size son post
ImraHorKatılımcıbenim babam da bir besi çiftliğinde çalışıyor.ege nin en büyük besi çiftliği sanırım tam 500 büyük baş hayvan var.süper ya keşke benim olsa:Dkonu için teşekkürler[hr]
halk arasında da besicilik diye geçiyo ama küçümseme falan yok bence
ImraHorKatılımcıbilgilendirme için teşekkürler iyi bir konuya değinmişsin
ImraHorKatılımcıçok teşekkürler gerçekten sohbet ortamında iyi gidiyor tuzlu fıstığı da denicem
ImraHorKatılımcıevet canım çekti:D
ImraHorKatılımcıihi evet katılıym
- YazarYazılar