Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHor
ÜyeHOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN…
ImraHor
Üyesende hoş geldinn…
ImraHor
Üyetamam işte yine yanlış anlamışsınnnn…
ImraHor
Üyeşu anda 17 tane veteriner fakültesi var.balıkesir üniversitesine de açacaklarmış diye bir haber çıkmıştı çok gereksiz bence hemen dibinde uludağ var zaten.ya bide ben bu mesleği seçmemin bir etkiside gelecek vaadetmesi hayal kırıklığına mı uğramış oluyorum şimdi
ImraHor
Üyene güsel az uyuyorlarmış bizde ömrümüzün 3 te 1 ini uyuyarak geçiriyoruz yaklaşık 20 yıl.paylaşım için teşekkürler
ImraHor
Üye.acaba mikrosoft yokolduktan sonra nolcak??
ImraHor
Üyeçıldıracak gibiydi.hayır o olamazdı.düşünceler bir bir aktı zihninde.birden kendine geldi havlama sesleriyle.yanar gibi acı acı çıkıyordu ses,içi parçalandı.’tieroooo’ diye sanki kimse sesisini duymuyormuşçasına bağırıp sürüklenerek sese doğru giti.fazla gücü de kalmamıştı gözleri kapanır oldu etraf bulanıklaştı.birden bir sıcaklık hissetti ve oldu yerde kalakaldı.baygındı.
ImraHor
Üyekızların muhabbetlerini dinlerdim ne konuşuolar acaba o kadar çok
ImraHor
Üyeaklıma nurullah abi geldi biras andırıo sanki
ImraHor
Üyehamamda çişin mi geldi
ImraHor
Üyeha hastaysan tamam o zaman
yok be ya kalp kırmam ben hiç de sevmem becerememde:D
alttaki köpeğini aç bırakmaya utan mıyomusun bi vet olacaksın
ImraHor
Üyegs liyim ama centilmenlik olsun fenerbahça ye şampiyonlar ligin de porto karşısında başarılar bi gs liden zor duyulur
hoşgeldin mahmut[hr]
gs liyim ama centilmenlik olsun fb ye şampiyonlar ligin de porto karşısında başarılar dilerim. hoşgeldin mahmutImraHor
Üyeçok sertsin anlatmaya çalıştığımız şeyler farklı anlamak için okumuyorsun sataşmak için okuyorsun…bilmem anlatabildim mii??? neyse burda kavga çıkarcak halim yok.
ImraHor
Üyetüm öğretmenlerimiz bizde olan emekleri için çok teşekkürler.öğretmeler günü kutlu olsun
ImraHor
Üyekuccucuk ya bunna yauvv:D
- YazarYazılar