Bu forum 52 konu ve 180 yanıt içerir ve en son carfin tarafından 14 yıl 1 ay önce tarihinde güncellenmiştir. 15 konu görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 52)← 1 2 3 4 → Konu İzlenme Yazılar Son yazı TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ Başlatan:vetbatuhan 11 12 15 yıl 8 ay önce atagfb RİGOR MORTİS Başlatan:Miravets 11 11 15 yıl 8 ay önce atagfb DONDURULMUŞ ETLERİN ÇÖZDÜRÜLMESİ Başlatan:Miravets 4 4 15 yıl 8 ay önce atagfb etin kalite sınıflandırılması entegrasyonları Başlatan:Miravets 6 6 15 yıl 8 ay önce uye-silindi ETLERIN SOĞUTULMASI Başlatan:Miravets 6 6 15 yıl 8 ay önce emregm Omega 3 Yağ Asitleri Başlatan:dilara 5 5 15 yıl 8 ay önce gidaci_betul paraziter gıda infeksiyonları Başlatan:senerufuk 4 4 15 yıl 10 ay önce cenkave06 Gıdaların Hazırlanmasında Kullanılan Mikroorganizmalar ve kullanım alanları Başlatan:Hakan ARI 3 3 15 yıl 10 ay önce cenkave06 AMİNO ASİTLER Başlatan:Hakan ARI 2 2 15 yıl 11 ay önce engiin_ Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı Kapsamında Türkiye’de Gerekli Yapılanmalar Başlatan:Miravets 4 4 15 yıl 11 ay önce engiin_ GÖVDE ETLERİN SINIFLANDIRILMASI Başlatan:Miravets 3 3 15 yıl 11 ay önce vethbulut HACCP sistemine göre macar salam yapımı yardım lütfen.. Başlatan:ashra 2 2 15 yıl 11 ay önce pilin et hijyeni ve kasın ete dönüşümü ve hareket metabolizmaları Başlatan:Miravets 2 2 15 yıl 11 ay önce pilin süt dersi soruları lazım Başlatan:ferrodoksin 1 1 15 yıl 11 ay önce ferrodoksin Sığırlarda Et Muayenesi Başlatan:Murat KUTAY 1 1 16 yıl 6 ay önce Murat KUTAY 15 konu görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 52)← 1 2 3 4 → Yeni konu oluşturmak için giriş yapmalısınız. Giriş yap Kullanıcı adı: Parola: Beni hatırla Giriş yap