Bu forum 52 konu ve 180 yanıt içerir ve en son carfin tarafından 14 yıl 1 ay önce tarihinde güncellenmiştir. 15 konu görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 52)1 2 3 4 → Konu İzlenme Yazılar Son yazı E Kodları ve Türkçe Karşılıkları Başlatan:Murat KUTAY 1 1 13 yıl 12 ay önce Murat KUTAY Et Konusunda Dev Arşiv 1 2 Başlatan:Murat KUTAY 26 27 14 yıl 1 ay önce carfin Gıda ve Besin Hijyeni Ders Notları Arşivi Bölüm 1 1 2 Başlatan:Murat KUTAY 21 21 14 yıl 3 ay önce aylin7935 YEMLER , YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY Mezbaha Bilgisi ve Pratik Et Muayenesi Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY Gıda ve Besin Hijyeni Ders Notları Arşivi Bölüm 2 Başlatan:Murat KUTAY 12 12 14 yıl 5 ay önce alperen100 BALIK MUAYENESİ ve BALIK HASTALIKLARI VE ÖNEMİ Başlatan:Miravets 4 4 14 yıl 5 ay önce alperen100 hijyen ve sanitasyon Başlatan:vet.tek 1 1 14 yıl 8 ay önce vet.tek TÜTSÜLEME VE DUMANLAMA Başlatan:Miravets 3 3 15 yıl 5 ay önce cerkezethem Pastırmalar – Pastırma Üretimi Başlatan:Miravets 13 13 15 yıl 6 ay önce melek_26-03 Katkı maddeleri Başlatan:Miravets 12 12 15 yıl 6 ay önce hausragate Salam – Sosis üretimi 1 2 Başlatan:Miravets 16 17 15 yıl 6 ay önce ayikon HACCP Başlatan:Miravets 13 13 15 yıl 6 ay önce onururgu KASAPLIK HAYVAN GÖVDELERİNİN PARÇALANMASI Başlatan:Miravets 11 11 15 yıl 6 ay önce tnrkaya ET SANAYİİNDE TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON Başlatan:Miravets 6 6 15 yıl 7 ay önce AllieD 15 konu görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 52)1 2 3 4 → Yeni konu oluşturmak için giriş yapmalısınız. Giriş yap Kullanıcı adı: Parola: Beni hatırla Giriş yap